Christine Arve

5 recept du måste prova i sommar!

Uppdaterad: januari 11, 2019

Med alla tillfällen till picknick, grillning och fika som sommaren innebär är det inte konstigt att många av oss tappar kollen på vad vi äter. Men du kan njuta av allt säsongen har att erbjuda och samtidigt göra mer hälsosamma val. Passa på att prova några av de här goda och nyttiga recepten i sommar!

En vacker tacopaj

Minska fettet i maten genom att byta ut köttfärsen mot ett vegetariskt alternativ och passa på att samtidigt njuta av säsongens bästa tomater. Gör den ännu nyttigare genom att använda fullkornstortillas.

Pastasallad med lax

Njut av sommarens grönsaker med en pastasallad och få i dig nyttig omega 3 med den varmrökta laxen. Byt ut pastan mot bönpasta för ett glutenfritt alternativ eller om du vill ha mer protein.

Raw smulpaj

Frossa i färska bär genom att byta ut de frysta bären mot färska och njut av en smulpaj med gott samvete! Om du inte har agavesirap hemma går det utmärkt att byta ut mot honung.

Nyttiga grilltillbehör

Prova att lägga grönsaker på grillen istället för den klassiska flintasteken eller korvarna och upptäck nya smaker som dessutom får dig att må ännu bättre.

Crepes med lax- & räkfyllning

Sväng ihop en lyxig lunch av pannkakor med en matig fyllning som ger dig massor av näringsämnen och bra fetter. Perfekt att ta med till picknicken och låta alla plocka ihop sin egen crepe!

Passa också på att träna upp dina leder med appen Joint Academy under sommarledigheten. Du vet väl att du kan ta med dig behandlingen vart du vill? Så nu finns ingenting att vänta på – ut och njut av sommaren med nya, goda recept och ett personligt behandlingsprogram i bakfickan!