Avatar for Joint AcademyJoint Academy

Jennifer hjälper dig att komma igång med Joint Academy

Uppdaterad: januari 2, 2019

Sedan ett par veckor tillbaka är det mig, Jennifer, som ni möter i telefonen, på chatten och ofta också på Facebook. Min förhoppning är att kunna stötta och hjälpa så många av er som möjligt att komma igång med nya vanor som ska hjälpa er med knä- och höftledsartros att bli bättre. Framförallt vill jag hjälpa er att komma igång så att ni kan boka en konsultation med en ortoped.

Att komma igång med nya vanor behöver inte vara svårt. Att planera in fysisk aktivitet och sedan utföra den kan vara enklare än vad du kanske tror.

När det gäller behandling av artros handlar det om att bli medveten om vad du bör förändra och sedan ta ett steg i taget. Vi på Joint Academy hjälper dig att skapa nya rutiner och ger verktyg som hjälper dig på vägen dit. När du har bestämt dig så underlättar vi och stöttar dig i din behandling.

Joint Academys behandling består i huvudsak av individanpassad träning och utbildning. Kombinationen av detta minskar dina symtom och förbättrar funktionen i dina leder samtidigt som din kropp blir starkare. Vår tjänst underlättar behandlingen av din artros med hjälp av utbildning om mer hälsosamma val och rutiner.

Jag finns här för att hjälpa dig att komma igång med din resa mot friskare leder och är tillgänglig för att underlätta din registrering så att du kan träffa din ortoped och fysioterapeut så snart som möjligt.

Jag följer också upp under din behandling för att se om det har uppkommit andra praktiska hinder som du behöver hjälp med. Kort sagt hjälper jag dig helt enkelt att hitta rätt i behandlingsprogrammet – såväl när du registrerar dig som under din resa.

Du når mig enkelt under arbetstid, antingen via chatten som finns nere till höger eller per telefon (040-655 02 92). Oavsett vilket sätt du väljer så återkommer jag så fort jag kan.

Om du ännu inte har laddat ner Joint Academy kan du göra det genom att klicka på knapparna här under. Om du under registreringen har frågor kring hur något fungerar, tveka inte att ta kontakt med mig!