Christine Arve

Vad du har i hörlurarna kan få dig att prestera bättre

Uppdaterad: januari 2, 2019

Träning kan ibland kännas motigt och ibland roligt – men oavsett hur du känner dig kan rätt ljud i dina hörlurar ofta få dig mer motiverad. Kanske vill du ha något som distraherar dig från träningen, kanske vill du lära dig något nytt samtidigt som du rör på dig eller kanske vill du dansa i takt med något. Oavsett vilket så tipsar vi här om olika alternativ så att du ska hitta något som passar just dig!

Podcasts / radioprogram

Om du gillar att promenera utomhus eller på löpbandet kan podcasts vara passande för dig att lyssna på under tiden. Då lär du dig samtidigt något nytt! Varför inte lyssna på Vetenskapens Värld om artros? Det finns också gott om dokumentärer att välja mellan på sveriges radios hemsida, och om du går in här hittar du 101 olika svenska podcasts att välja bland.

Spotify’s färdiga spellistor

Om du har Spotify så finns flera färdiga spellistor att välja bland! Du kan exempelvis söka på en genre (t.ex. “jazz” eller “schlager”) eller helt enkelt ord som “träning” eller “löpning” för att få upp resultat som passar just dig och ditt träningspass. Det finns musik för såväl högintensiv träningsom meditation.

Joint Academy’s träningsfavoriter

Om du vill se vad vi som jobbar på Joint Academy helst tränar till kan du klicka dig in på vår spellista här! Eftersom vi är många personer i olika åldrar på vår arbetsplats så är den här listan en härlig mix av flera genres. Kanske hittar du din nästa favoritlåt?

Men Joint Academy kan inte bara hjälpa dig med motivationen till träningen med hjälp av rätt motivation. Om du skapar ett konto hos oss får du både diagnos av ortoped, ett personligt behandlingsprogram för artros och en personlig fysioterapeut som följer upp din behandling och svarar på dina frågor. Registrera dig idag genom att klicka nedan!