Sarah Jaxell

Välkommen till ett nytt år med Joint Academy

Uppdaterad: januari 10, 2019

Då öppnar vi upp ett nytt år och övar oss på att skriva 2019 istället för 2018 i våra datumangivelser. Vi vill passa på att välkomna dig till ett nytt år med oss på Joint Academy. Vi vill hjälpa till att öka livskvaliteten hos så många som möjligt med artros, men även du som inte lever med just artros har stor nytta av oss.

1 av 4 över 45 år drabbas av artros

1 av 4 över 45 år drabbas av artros som är en kronisk ledsjukdom. Joint Academy behandlar knä- och höftartros via app i din mobiltelefon. Riskfaktorerna för att drabbas av artros är dels långvarig tung belastning av leden och dessutom finns en genetisk faktor. Oavsett om man är diagnostiserad med artros, ligger i riskzonen för artros eller inte alls har någon riktig förutsättning att drabbas, är hälsan livsviktig.

Information om artros i våra sociala medier

Genom vårt engagemang för en hälsosam livsstil och livskvalitet vill vi inspirera dig att göra bra val och sätta goda rutiner. I våra sociala kanaler – blogg, Instagram och Facebook, kan du hitta tips och råd om hälsa. Vi delar bland annat med oss av information kring sjukdomen artros, hur behandling kan gå till och hur vår digitala tjänst kan hjälpa dig. Vi skriver även generellt om hälsa genom träning, mat och hur du kan motivera dig till goda hälsosamma vanor.  

Engagera dig!

Bloggen har en sökfunktion och en menyrad där våra inlägg finns kategoriserade. På Facebook och Instagram postas aktuella nyheter från oss så som forskningsstudier och vetenskapliga rapporter, information och spontana motiverande inlägg. Du är välkommen att engagera dig och dela med dig av dina frågor och funderingar. Kanske du har något tips du vill föra vidare? Våra sociala kanaler har kommentarsfunktion och på Facebook går det även bra att skicka mer privata meddelanden. Det går enkelt att kommentera våra blogginlägg genom att logga in med din Facebook-profil. Är du redan patient behöver hjälp från vår support hänvisar vi till support@jointacademy.com.

Här hittar ni oss:
Instagram: @jointacademy
Facebook: Joint Academy
Hemsida: JointAcademy.com